Kmetaš: Presudila je borbenost i želja svih igrača
Peco - Kmetaš, dvojac koji je srušio Bosnu na Jakliću

Trener u stručnom štabu NK Iskra

Kmetaš: Presudila je borbenost i želja svih igrača

S. Mlaćo

Nogometaši Iskre u 19. kolu Prve lige Federacije BiH danas su savladali na svom Jakliću 3:1 Bosnu iz Visokog, te upisali tri vrijedna boda u borbi za opstanak.

Bugojanci su od početka pokazali veliku želju i borbenost, što im se na kraju i vratilo, te su navijači zadovoljni napustili Jaklić.

Nakon ostavke Salima Durakovića, Iskru su danas sa klupe predvodili dvojac Safet Kmetaš - Nusret Peco, koji su definitivno položili ispit.

"Presudila je borbenost i želja svih igrača koja je bila kao nikad do sada. Momci su izgarali, bili su svjesni važnosti utakmice, jer da smo kiksali to bi bio kraj. Ovako smo ostali u trci za opstanak, a to je glavni cilj kluba ove sezone. Uvjeren sam da ako momci budu igrali kao danas da opstanak neće doći u pitanje", kazao je Kmetaš za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu, već u srijedu, Iskra će u goste Slavenu iz Živinica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije