Ko će na klupu TOŠK-a? Trojica trenera u pregovorima s klubom iz Tešnja

Nakon što je Nermin Šabić podnio ostavku

Ko će na klupu TOŠK-a? Trojica trenera u pregovorima s klubom iz Tešnja

E. Čaušević

NK TOŠK je prije nekoliko dana ostao bez trenera nakon što je Nermin Šabić odlučio da podnese ostavku.

Šabić je poručio čelnicima kluba iz Tešnja da napušta ovaj tim nakon što je dobio ponudu da preuzme selektorsku poziciju kadetske reprezentacije BiH.

Ova odluka je iznenadila čelnike TOŠK-a koji rade punom parom kako bi pronašli novog trenera pred početak zimskih priprema.

Kako nezvanično saznajemo u igri za novog trenera TOŠK-a su tri imena. Naime, danas su čelnici ovog kluba razgovarali s Elvedinom Beganovićem, dok je za 18 sati zakazan sastanak s Vladom Jagodićem.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Također, već sutra bi trebali obaviti razgovore s trećim kandidatom, a to je Marin Bloudek. Nakon toga bi uskoro trebalo biti poznato ko će voditi ekipu TOŠK-a u drugom dijelu sezone Prve lige FBiH.

Top Komentari

Zenicanin
nemojte Beganovica propast cete
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi