Ko će na tron Evropske lige? Kladionice se ne mogu "dogovoriti" oko uloge favorita

Okršaj Chelseaja i Arsenala

Ko će na tron Evropske lige? Kladionice se ne mogu "dogovoriti" oko uloge favorita

Endin Čaušević

Veliko finale Evropske lige između Chelseaja i Arsenala igra se sutra u Bakuu od 21 sat.

Ova sezona Evropske lige donijela nam je velika uzbuđenja i sigurno je da nas očekuje sjajna utakmica sutra u Bakuu. U finalu se sastaju londonski rivali Chelsea i Arsenal što sigurno na početku sezone niko nije očekivao.

Arsenalu je ovo meč sezone jer osvajanjem Evropske lige naredne sezone igraju Ligu prvaka što nisu uspjeli osigurati u Premiershipu. Chelsea je osvojio mjesto koje vodi u LP, ali jasno je da bi im trofej Evropske lige itekako značio za kraj sezone.

Mala mrlja na sve jeste činjenica da se ovo finale igra u dalekom Azerbejdžanu, te da su navijači ovih klubova dobili zajedno tek nešto više od 12.000 ulaznica.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

No, mnogi su otkazali svoj dolazak jer im je putovanje u Baku preskupo, te će prema svemu sudeći Arsenal i Chelsea biti bez podrške navijača na koju su navikli.

Što se tiče kladionica situacija u tom segmentu je izjednačena. Nešto manja kvota je na pobjedu Chelseaja, no kvota na trijumf Arsenala je itakako primamljiva. Sve kvote za sutrašnje finale možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to na OVOM linku.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.