Ko će osvojiti Ligu prvaka?
(Foto: EPA)

Kvote su spremne

Ko će osvojiti Ligu prvaka?

Midhat Šljivak

Liverpool i Tottenham će 1. juna u Madridu odlučiti o novom šampionu Evrope.

Engleski timovi napravili su prava čuda u polufinalnim duelima. Oba su uspjela nadoknaditi tri gola zaostatka i na kraju se plasirati u finale.

Tamo će međutim pobjednik biti samo jedan. Sigurno je međutim da nas čeka itekako zanimljiv duel, a kladionice su već uvrstile finalni duel Lige prvaka u svoje ponude.

Očekivano, Liverpool je favorit. Redse mnogi vide kao novog prvaka Evrope, pa tako i najbolje kladionice u regionu.

Mozzart kladionica na pobjedu Liverpoola u regularnom vremenu daje poprilično dobru kvotu od 2.05, a ako više vjerujete Tottenhamu, onda vam se opklada na njihov trijumf mnogo više isplati.

Također, tu su i ostale igre koje možete odigrati u Mozzartu. Sudeći prema polufinalima i ovdje bi se mogla očekivati efikasna utakmica, a Mozzart je na golove ponudio zaista dobre kvote.

Oni koji žele gledati nešto više fudbala i raduju se produžecima mogu odabrati igru konačnog pobjednika, ali su tu kvote naravno nešto manje u odnosnu na pobjednika u regularnom dijelu meča.

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart za finale Lige prvaka pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE