Ko je Kloppov poručnik na terenu najbolje se vidjelo jučer na zagrijavanju

Pred meč Liverpool - Bournemouth

Ko je Kloppov poručnik na terenu najbolje se vidjelo jučer na zagrijavanju

Admin Čaušević

Svaki uspješan trener u ekipi ima jednog ili više igrača s kojim se savršeno razumije i smatra ih svojom produženom rukom na terenu. 

Vojni čin poručnika Juergena Kloppa u Liverpoolu definitivno pripada Jamesu Milneru, 34-godišnjaku koji je poput vina - što stariji to bolji.

Na zagrijavanju pred utakmicu protiv Bournemoutha Milner je održao pravi kapitenski govor svojim saigračima.

"Čim izgubimo loptu odmah treba da okružimo taj dio terena i vratimo je, danas sve trebamo raditi u najvećem tempu."

"Nije bitno ko će zabiti. Ili oni ili mi, krećemo ponovo. Svako kretanje s centra za nas je kao okidač", poručio je Milner svojim saigračima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Milner je u odsustvu Jordana Hendersona bio kapiten Redsa koji su poslije preokreta slavili sa 2:1, a iskusni univerzalac je u drugom poluvremenu maestralno izbacio loptu sa gol-linije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi