Ko je sinoć na poklon dobio Džekinu 'devetku'?

Vidno oduševljen

Ko je sinoć na poklon dobio Džekinu 'devetku'?

Fudbaleri Rome večeras će u Istanbulu u okviru Evropske lige odigrati meč protiv Basakšehira.

Rimljanima je pobjeda neophodna kako bi se plasiralu u narednu rundu takmičenja, a među onima koji su se posebno obradovali Rominom dolasku u Tursku je svjetski poznata kulinarska zvijezda Nusret Gökce - Salt Bae.

U svijetu Nusret uživa veliku popularnost zbog načina i jedinstvenog stila kojim priprema hranu za svoje klijente, a u njegovom restoranu jele su neke od najvećih zvijezda iz sportske, filmske i muzičke industrije.

Nusretove specijalitete imao je priliku okušati i kapiten naše fudbalske reprezentacije Edin Džeko, a upravo njegov dres sinoć je poklonjen Nusretu, koji je poklonom bio vidno oduševljen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Video 'primopredaje' dresa Roma je objavila i na svom zvaničnom Twitter profilu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

casimiro
Idiota pola sata cita prezime,pojma nema nikad cuo.hahahDodji da ti pare uzmem!!!
2 4
Pala
Da je dobio dres mesija ili ronalda pa haj, vako nekog ispod prosjecnog napadaca sto po mjesec dana ne dadne gol i nije nesto ...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi