Zmajevi se vratili kući, priključio se i Hajradinović

Počinju pripreme za Kuvajt i Kazahstan

Zmajevi se vratili kući, priključio se i Hajradinović

S. Mlaćo

Nogometna reprezentacija naše zemlje vratila se jutros iz Francuske.

Zadovoljstvo je bilo na licu nakon remija sa velikim protivnikom i sada se lakše diše.

Slijede pripreme za Kuvajt, a zatim i utorak kada igramo važan kvalifikacijski meč protiv Kazahstana.

Press konferencija našeg tima pred prijateljsku utakmicu sa Kuvajtom biće održana sutra 03.09. u 12.00 sati u hotelu Austri&Bosnia na Ilidži.

Kako je planirano večeras će naš tim trenirati u Trening kampu FK Sarajevo na Butmiru kao i sutra u 18.30 sati kad će trening biti otvoren samo za predstavnike medija prvih 15 minuta.

Igrači koji su sinoć nastupili u prvoj postavi će večeras odraditi fitnes u hotelu, dok će ostali reprezentativci trenirati.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sead Kolašinac i Mateo Sušić su na meču sa Francuskom zadobili povrede, te će se više informacija o njihovom stanju znati nakon današnjih pregleda.

Ekipa je od danas jača i za Harisa Hajradinovića koji zbog pravila putovanja uslijed pandemije virusa korona nije mogao da bude sa saigračima u Francuskoj.

Top Komentari

Mele
Nemojte sad glavu gore previse, nema opustanja, da nas jos Kahstan ne iznenadi..Ako uzmu bod, ili nedaj boze 3, mi svjetsko gledamo na tv.
2 0
Izotop10000
Samo hrabro zmajevi...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije