Koliko Juventus želi Džeku? Spremni su odustati od nove klupske politike samo da ga dovedu

Da li će Dijamant napustiti Romu?

Koliko Juventus želi Džeku? Spremni su odustati od nove klupske politike samo da ga dovedu

Adnan Beganović

Ništa se nije promijenilo, bar što se tiče Edina Džeke u vrijeme prelaznog roka. Svaki put naš sjajni napadač se povezuje sa brojnim klubovima, a ni danas ništa nije drugačije.

Međutim, čini se da je stvar oko eventualnog dolaska u Juventus mnogo više od običnih transfer špekulacija.

Italijanski mediji iz dana u dan sve više pišu o Džekinom transferu, a danas donose informaciju i da je Juventus spreman napraviti izuzetak u pogledu nove klupske politike - smanjenje plata i prosječne starosti.

Kontakti između Džekinog agenta i Juventusa su svakodnevni, a zapravo dolazak našeg napadača u redove Stare dame ponajviše ovisi o Gonzalu Higuainu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus pregovora sa argentinskim napadačem oko raskida ugovora, no on nije voljan previše izlaziti u susret italijanskom prvaku. I upravo je to najveća prepreka Dijamantovog dolaska u slavni klub.

Dobra stvar je i da je Cristiano Ronaldo digao palac gore po pitanju dolaska Džeke, a u narednim danima bi i ova saga trebala biti okončana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RZ88
Djaba Ronaldu palac gore ako je u Amre palac dole :'D
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi