6

Komentari (6)

TiTu
Gdje ste pametnjakovici !? Svaka cast Bajevicu za odabir ekipe i samo ovako se moze napraviti repektabilna reprezentacija ,davanjem sansi za mladje . Naravno neosporne su kvalitete naseg dijamanta ,ali nece on igrati citavu vjecnost. Liga Nacija su odlicna prilika da se prave dobre ekipe i uigravaju se. Ovi momci prvi put dobijaju toliku odgovornost i naravno da je tesko. Biti negativac i pljuvati to samo moze bolestan um . Recimo Visca igra godinama u Repki pa se sinoc nije osjetilo njegovo iskustvo,cak sto vise mi je licio na amatera sa svojim reakcijama . Sve je to prolazno ,bitno je da se gradi ekipa ,korak po korak...
Mele
Trudio se, trcao, ali onu sansu za 2 - 2 je trebao, slabo zakacio i ode preko gola.. da je 1 1 , bilo bi mnogo bolje, svaki poraz je gorak.
DelPiero
Cemu negativni komentari? Elvir se borio, iznudio penal, fauliran najvise puta mislim, bio ipak jedan od boljih (iako je tesko reci za bilo koga da je bio bas dobar).
struja
Ipak je kolje gore od kloca
MSOZ101
Čuj idemo dalje, da je sreće pa da ne dobiješ poziv više nikad. Imaš priliku da pokažeš šta znaš, a ti onako ili možda ipak samo ne znaš.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.