Kome je Dalibor Pandža posvetio novu objavu? Od koga je to Olimpik trofejniji?

Je li ovo nova prozivka za Rođene ili?

Kome je Dalibor Pandža posvetio novu objavu? Od koga je to Olimpik trofejniji?

E. Škorić

Ne smanjuju se tenzije u Prvoj ligi Federacije BiH, a i ovaj vikend svjedoci smo ogromnog rivaliteta koji se stvorio na relaciji Velež - Olimpik.

Velež je jučer trijumfovao u Gračanici protiv Bratstva i tri kola prije kraja ima četiri boda više od Olimpika, koji ima utakmicu manje pošto danas dočekuje TOŠK.

Rođeni su, ipak, pobjedom nad Bratstvom napravili dobar korak u borbi za Premijer ligu, pošto im ostaju "lagane" utakmice poput Viteza kod kuće, Bosne u Visokom i Igman kod kuće.

I dok traje ova jako duga i iscrpna borba za prvo mjesto i povrtak u elitu, igrači Veleža i Olimpika ne prestaju da provociraju jedni druge.

Posljednje vrijeme je Dalibor Pandža, napadač Olimpika, u centru pažnje. Prošle sedmice je u dva navrata prozvao Velež, sada je to učinio ponovo na Instagramu objavivši iz arhive fotografiju Olimpikove proslave osvojenog Kupa BiH.

"Trofejniji", napisao je Pandža, očigledno aludiravši na Velež, koji u poslijeratnom periodu nema nijedan trofej u BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjećamo, tim sa Otoke je nakon boljeg izvođenja penala u maju 2015. na Koševu pobijedio Široki Brijeg i stigao do Kupa, prvog trofeja u klupskoj historiji.

Top Komentari

Esseker
Slavimo pijemo, duvamo gandzu, Na kitu nabijemo Pehara i Pandzu!
13 1
Taceoni
Na djete se nije ni rodilo bilo kad he velež palio i žario tako da je zaostao u razvoju ocigledno i nezna pravu velicinu VELEŽA
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi