Problemi za Olimpik: Mile Pehar uhapšen u Mostaru!

U ranim jutarnjim satima

Problemi za Olimpik: Mile Pehar uhapšen u Mostaru!

E. Čaušević

Sezona u Prvoj ligi FBiH ulazi u samu završnicu, a za mjesto koje vodi u Premijer ligu i dalje se bore Velež i Olimpik.

Rođeni imaju jedan bod više u odnosu na Vukove i do kraja nas sigurno čeka velika borba za prvo mjesto. Danas i sutra se igraju mečevi 27. kola u kojem Velež gostuje Bratstvu, dok Olimpik igra na Otoci protiv TOŠK-a.

Međutim, pred sutrašnju utakmicu između Olimpika i tešanjskog TOŠK-a pojavili su se veliki problemi za sarajevski tim. Fudbaler ovog tima Mile Pehar uhapšen je jutros u Mostaru.

Naime, Pehar je priveden na triježnjenje u ranim jutarnjim satima zbog remećenja javnog reda i mira. Policija je brzo reagovala, a Pehar bi trebao biti uskoro pušten iz pritvora. O eventualnoj kazni za igrača Olimpika će se naknadno raspravljati.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pehar je u prošlom kolu pokazao da je veoma važan igrač sarajevskog tima kada je u posljednjim sekundama utakmice pogodio za pobjedu svog tima u gostima protiv Jedinstva.

Top Komentari

Titotejebo
Kakvo smeće od novina. Momak zdrav prav normalan.
4 15
tuzlaak
Jel to onaj sto je podapeo igraču Veleža onda ono jednom? I klub iz glavnog grada ga dovede.. ako se bude pokazo dobro, eto ga u Želji...
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi