Kome kladionice više vjeruju, Bosni i Hercegovini ili Sjevernoj Irskoj?

Utakmica baraža

Kome kladionice više vjeruju, Bosni i Hercegovini ili Sjevernoj Irskoj?

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina će sutra odigrati dugo očekivani meč polufinala baraža za Evropsko prvenstvo protiv Sjeverne Irske.

Meč se prvobitno trebao igrati u martu i to na Bilinom polju, ali je prolongiran zbog pandemije koronavirusa, a zatim zbog bolje terena premješten na Grbavicu.

Obzirom da igraju na domaćem terenu Zmajevi su blagi favoriti protiv neugodnih Iraca. U prethodna dva duela BiH je slavila, ali je Sjeverna Irska bila ravnopravan rival.

Kladionice u sutrašnjem duelu blagu prednost daju izabranicima Dušana Bajevića. Super kvote za ovaj duel nudi kladionica Mozzart.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Prema trenutnom stanju kvota pobjedu Zmajeva u regularnom dijelu meča iznosi 1.92 KM, a za prolazak u finale 1.38. Kvota za konačnu pobjedu Sjeverne Irske iznosi 3.05. Svoje eventualne opklade možete ostaviti ovdje.

Utakmica na stadionu Grbavica počinje u 20:45. Susret će suditi poznati španski sudija Antonio Mateu Lahoz. U popularnoj Dolini ćupova bit će korištena i VAR tehnologija.

Promo

Top Komentari

TesanjskiBrnjo
Bajovicu ne vjerujem ni sekunde zato cu tipovati 2 na Sjeverne Irce.
2 12
Ade1987
Ja mislim da su došli u pravo vrijeme, nezgodna ekipa ali smo jaci od njih oni sto jedino i znaju je trka i oštra igra spustiti loptu na zemlju i nek trčkaraju Dzeko je spreman tu je Pjanic došla su ona dvojica iz Švedske bolji su od svih štopera što imamo u ekipi, formacija 4-4-2 najbolje igramo u toj formaciji problem nam je desni bek i lijevo krilo ali protiv ovakvi se ne igra na silu i borbu nego pustiti da trče i da igraju oštro šansa će da dodje a znamo da Dzeko zna dati go
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi