Komedija u Ivanjici: Ovo nije bilo za Oscara, ovo je bilo očajno!
Foto: Screenshot

Neslavan pokušaj simuliranja

Komedija u Ivanjici: Ovo nije bilo za Oscara, ovo je bilo očajno!

Jučer su ekipe Javora i Rada u Ivanjici odmjerile snage u okviru doigravanja za ostanak u Super ligi Srbije, a nakon remija rezultatom 1:1 domaći Javor se oprostio od društva najboljih.

Sa druge strane, Radu je bod bio dovoljan za opstanak u Super ligi, ali je fudbaler ove ekipe Njegoš Petrović imao neslavan nastup.

Fudbaleri Javora su poveli u 18., da bi Rad stigao do poravnanja u 54. minuti. Rad je u 66. minuti imao priliku doći i do vodstva, ali je na scenu stupio Njegoš Petrović.

Fudbaler Rada je ušao u kazneni prostor Javora, ali umjesto da uputi udarac ka golu odlučio je pokušati iznuditi penal. Njegovo očajno simuliranje nikoga na terenu nije prevarilo, a sudija ga je za isto nagradio drugim žutim kartonom i isključenjem.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Tako je doveo svoju ekipu u situaciju da sa igračem manje brani prijeko potrebni remi. Ipak, na njegovu sreću fudbaleri Rada su do kraja susreta uspjeli sačuvati svoju mrežu i sa Ivanjice odnijeti zlata vrijedan bod.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi