Komedija u programu uživo, voditelji 'umirali' od smijeha: Ne, to nije Claudio Ranieri!

Zanimljiva scena

Komedija u programu uživo, voditelji 'umirali' od smijeha: Ne, to nije Claudio Ranieri!

Midhat Šljivak

Claudio Ranieri danas obilježava četiri godine otkako je njegov Leicester po prvi put u historiji osvojio naslov prvaka Engleski.

Italijanski stručnjak je s Lisicama kreirao čudo i pored velikana je osvojio titulu prvaka, pa je jutros u programu Sky Sportsa trebao govoriti o čuvenim trenucima na klupi Leicestera.

Međutim, dok je Ranieri sjedio pred računarom kako bi dao intervju, iznenada se u kadru pojavila njegova supruga Rossana, pa su voditelji prasnuli u smijeh.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nažalost na kraju Ranieri nije uspio da se ponovo javi zbog loše konekcije u njegovom domu i Sky Sports je ostao bez ponovnog uključenja.

Top Komentari

Laola
Iza svakog uspjesnog muskarca stoji jos uspjesnija zena vidi se na ovom primjeru :)
0 1
ComputerNumericControl
Loša konekcija?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi