Ranierijev potez oduševio igrače Sampdorije
EPA

Sreću čine male stvari

Ranierijev potez oduševio igrače Sampdorije

Trener Sampdorije Claudio Ranieri nije zaboravio na svoje igrače u jeku koronavirusa.

Treninga i utakmica do daljnjeg nema u Italiji s obzirom na epidemiju koja traje, ali i u ovim teškim trenucima Ranieri misli na svoje igrače i svakom je poslao poklon na Uskrs.

U skladu s tradicijom Ranieri je svakome darovao uskršnje jaje, a poklone nije imao samo za fudbalere, nego i za njihovu djecu koko bi se osjećali posebno tokom praznika.

"Ranieri je sam kontaktirao lokalnu pekaru kako bi mu napravili čokoladna jaja za svakog igrača", pišu novine Il Secolo XIX.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj potez je, naravno, oduševio sve igrače, a list tvrdi da je Ranieri ujedno i jedini trener koji je nešto takvo uradio u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi