Kompany se žestoko posvađao s vlastitim navijačima jer su Mingoleta gađali petardom

Kapitenski potez iskusnog defanzivca

Kompany se žestoko posvađao s vlastitim navijačima jer su Mingoleta gađali petardom

A. Čaušević

Anderlechtu ove sezone ne ide onako kako to žele navijači trofejnog kluba iz Brisela. 

U derbi susretu 22. kola Jupiler lige Anderlecht je poražen od Club Bruggea sa 1:2. U sudijskoj nadoknadi viđena je prava drama.

Golman gostiju, Simon Mignolet je krenuo da ispuca jednu loptu kada su ga navijači Anderlechta nekadašnjeg čuvara mreže Liverpoola počeli gađati petardama.

Jedna petarda je eksplodirala u blizni Mignoleta kada je na scenu stupio Kompany te se žestoko izgalamio na vlastite navijače.

Nakon toga iskusni štoper je prišao Mignoletu, pružio mu ruku i poručio da može bez brigre braniti nekoliko preostalih minuta susreta.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Poslije odigrane 22 utakmice Anderlecht za vodećim Club Bruggeom kasni čak 25 bodova zbog čega i ne iznenađuje nezadovoljstvo pristalica briselskog velikana.

Top Komentari

konjo
svaka cast, kapitenski potez
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi