Konfuzija na pozdravljanju trenera Borussije i Tottenhama

Scena postala hit na Twitteru

Konfuzija na pozdravljanju trenera Borussije i Tottenhama

Nogometaši Tottenhama i bez najboljeg igrača Harryja Kanea 'razbili' su lidera njemačkog prvenstva - Borussiju Dortmund.

Nakon odličnog drugog poluvremena na Wembleyju su Spursi slavili rezultatom 3:0, a iako se igra uzvrat u Dortmundu, teško je očekivati da će 'milioneri' uspjeti nadoknaditi ovaj zaostatak.

Prije nego li će igrači krenuti s centra, trener njemačkog tima Luciano Favre je dospio u centar pažnje i to prilikom pozdravljanja sa Pochettinom. Trener Tottenhama mu je pružio ruku, no onda je Favre skupio pesnicu i objašnjavao da je "bolje ovako". Nastala je mala konfuzija, no sve je naravno djelovalo simpatično i ubrzo je ta scena postala i viralni hit.

Naravno, sve to nije moglo proći ni bez komentara na Twitteru. Neki su se šalili kako je Favre zapravo 'hipster', a bilo je i onih koji su tvrdili da je to uradio iz zdravstvenih razloga nakon što je zbog bolesti bio primoran određeno vrijeme mirovati.

"Favre je stvarno dobar čovjek s uvijek velikim poštovanjem prema drugim trenerima. Jednostavno, ne želi riskirati da se i Pochettino razboli", samo je jedan od komentara.

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videozapisu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

lopov84
Gospodin
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi