Kontroverzni Mido poručio Zidaneu: "Istu ženu ne možeš da ženiš dva puta"

Francuzu ne ide kao prvi put

Kontroverzni Mido poručio Zidaneu: "Istu ženu ne možeš da ženiš dva puta"

A. Čaušević

Zinedine zidane je u martu 2019. godine po drugi put sjeo na klupu Real Madrida. Francuski stručnjak nije uspješan kao prvi put kada je u Madrid donio tri titule Lige prvaka.

Ahmed Hossam Hussein Abdelhamid, poznatiji kao Mido je u razgovoru za madrdski list AS prokomentarisao drugi Zidaneova mandat na klupi Reala uz naglasak da Francuz nije donio ništa novo.

"Ja stvarno volim Real Madrid, to mi je omiljeni tim. Ali, sa moje tačke gledišta, Zidane nije donio ništa novo u Madrid, što bi neki rekli: 'istu ženu ne možeš da ženiš dva puta'", kazao je nekadašnji napadač Ajaxa.

Do prekida španske La lige Real je bio na drugom mjestu te će i u nastavku prvenstva voditi veliku borbu s Barcelonom za titulu prvaka. U Ligi prvaka Kraljevi su blizu ispadanja s obzirom na poraz od Manchester Cityja u prvom meču 1/8 finala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Zidane se već duže vremena spominje kao trener Juventusa, međutim za sada je i dalje lojalan Realu, ali nije prekrižio mogućnost odlaska.

"Živim ovdje u Madridu, gledam svoja posla. Niko me nije kontaktirao, ništa ne znam. Znate kako, ljudi govore mnogo toga. Osjećam podršku kluba, ali na kraju krajeva znam kako sve funkcioniše. Danas sam tu, sutra možda nisam. Sve se može promijeniti", rekao je Zidane prošlog mjeseca.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi