Kosovski duo želja rimskog velikana
Foto - EPA

Muriqi i Vojvoda želje Lazija

Kosovski duo želja rimskog velikana

M. Šljivak

Rimski Lazio planira svoje redove pojačati sa dvojicom reprezentativaca Kosova.

Kako navodi Gazzetta dello Sport, Lazio je zainteresovan za dovođenje sjajnog napadača Fenerbahčea Vedata Muriqija i defanzivca Standarda iz Liježa Mergim Vojvodu.

Rimski klub ozbiljno je zainteresovan za usluge ovih fudbalera i neće biti nikakvo čudo ako ih od naredne sezone budemo gledali u Seriji A.

Muriqi je ugovorom s Fenerom vezan još tri godine. Sretan je u ovom klubu, ali na kraju će o njegovoj sudbini odlučiti turski velikan koji je navodno postavio cijenu od 20 miliona eura za njegove usluge.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S druge strane 25-godišnji Vojvoda koštao bih sedam miliona eura. On igra na poziciji desnog beka i ove sezone je odigrao 30 utakmica za tim iz Liježa.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Za Vojvodu je moguće da će preći u Lacio pošto se pominje da bi Marušić mogao otići u PSŽ, a za Murićija ne vjerujem. Prvi strijelac Fenerbahčea, u vrhu liste strijelaca turske lige, igra standardno dok bi u Laciju bio u sjenci Imobilea...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi