Napoli odredio cijenu za Fabiana Ruiza, Real i Barcelona na potezu

Glasine

Napoli odredio cijenu za Fabiana Ruiza, Real i Barcelona na potezu

Edmir Škorić

Španski velikani zainteresovani su za veznog igrača Napolija, ali cijena koju traže u Napulju mogla bi ih ohladiti.

Napoli je postao pravi izlog za evropske velikane i čini se da će klub ostati bez nekoliko kvalitetnih igrača tokom ljeta.

Klub bi, između ostalih, mogao napustiti i Fabian Ruiz, a predsjednik Napolitanaca Aurelio De Laurentiis odredio je cijenu za svog zahvalnog veznjaka.

Navodno se radi o 60 miliona eura, a sada se očekuje da Real Madrid i Barcelona donesu odluku i da, ako već žele da ga kupe, uspostave kontakte s njegovim agentima i Napolijem. Vjeruje se da oni nisu jedini velikani koji će ovog ljeta krenuti u 'potjeru' za Ruizom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Španski reprezentativac je u Napoli došao izBetisa za 20 miliona eura prije dvije godine, a za italijanski klub je ove sezone (do prekida iste) odigrao 22 meča uz dva gola i dvije asistencije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi