Kovač se vraća: Dobija posao u posrnulom velikanu?
EPA

Trenutno bez angažmana

Kovač se vraća: Dobija posao u posrnulom velikanu?

Bivši trener Bayerna Niko Kovač mogao bi u narednih nekoliko dana preuzeti novi klub.

O Kovaču se mnogo pisalo otkako je dobio otkaz u njemačkom velikanu. Povezivao se sa Herthom, pa West Hemom, ali sve do danas je bez angažmana.

No, prema posljednjim informacijama to bi se moglo promijeniti u narednih nekoliko dana, s obzirom da je za Kovača zainteresovan i turski Fenerbahče kojem ove sezone ne ide baš najbolje u prvenstvu.

Tamošnji Sabah navodi da je Kovač na listi želja klupskih čelnika, a osim njega pominju se još Erol Bulut koji vodi Alanyaspor, kao i Bruno Labbadia čije šanse, s druge strane, nisu prevelike.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Da li će Kovač biti "taj" koji će u završnici sezone pokušati Fenerbahčeu osigurati jedno od prva četiri mjesta koje bi odvelo u evropska takmičenja, ostaje da se vidi.

Podsjetimo, Kovač je pored Bayerna u svojoj trenerskoj karijeri vodio još Eintracht, mladu i seniorsku reprezentaciju Hrvatske, kao i mlađe uzraste Red Bull Salzburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi