Kovačević na slatkim mukama

Uskoro pada odluka

Kovačević na slatkim mukama

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Adnan Kovačević na kraju sezone će sigurno promijeniti sredinu.

Kovačević do ljeta ima ugovor sa Koronom Kielce, te je došlo vrijeme za rastanak.

To je više nego sigurno, no još nije poznato koji će biti njegov novi klub. Turski mediji danas ponovo pišu o interesu Fenerbahčea koji želi dovesti Kovačevića i riješiti probleme u zadnjoj liniji.

"Adnan Kovačević ponovo na radru Fenera", naslov je na jednom turskom portalu.

Navodi se da bi konkretnije informacije mogle biti jasnije u narednim danima, a svakako je velika prednost što će Kovačević imati slobodne papire.

"Visok je, koristi obje noge, a ugovor mu ističe", opisuju turski mediji nekadašnjeg člana NK Travnik i FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Saznajemo da su za Kovačevića zainteresirani Malatyaspor, Sivaspor i Rizespor, a na stolu su ponude iz Rusije i Mađarske.

Kovačević i njegov agent Nedžad Aljić uskoro će morati donijeti odluku, a prednost im je svakako što su već sada na 'slatkim mukama'

Top Komentari

user1583752673
Na kraju u Moldaviju u Sheriff ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi