Kovačević odlazi iz Korone, najavio transfer

Reprezentativac BiH

Kovačević odlazi iz Korone, najavio transfer

Bh. reprezentativac Adnan Kovačević nalazi se na izlaznim vratima Korone Kielce, pišu poljski mediji.

Kovačević za Koronu nastupa od 2017. godine kada je stigao iz Sarajeva, a partije koje pruža donijele su mu, kako mjesto u reprezentaciji BiH, tako i interesovanje nekoliko renomiranih timova.

Fenerbahče, Werder Bremen..., samo su neki od klubova s kojima se Kovačević dovodio u vezu prethodnih sedmica i mjeseci, a transfer je u razgovoru za poljske medije nagovijestio i on sam.

"Hoću li otići? Mislim da će biti tako, možda nakon sezone", kazao je Kovačević koji se istovremeno želi odužiti Koroni Kielce na prilici koju je dobio.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

"Najvažnije je da ostanem zdrav i da ostanemo mi kao klub u ligi. To je moj najveći cilj. Korona mi je dala puno, i ja sam klubu na neki način pomogao, tako da na kraju moramo postići dobar rezultat."

Nije tajna ni da poljski tim nudi Kovačeviću produženje saradnje, međutim, tvrde mediji, ponuda koju su poslali odstupa od očekivanja igrača i njegovog agenta.

Top Komentari

Exeter
eto što je morao igrati ove posljednje tekme u reprezentaciji... menadžeri naredili..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti