Kovačević: Teško, čudno, ali sretan sam zbog pobjede

Upisao se u listu strijelaca

Kovačević: Teško, čudno, ali sretan sam zbog pobjede

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Adnan Kovačević bio je jedna od junaka pobjede njegove Korone Kielce na gostovanju kod Wisle Plock.

Gosti su slavili 4:1, a domaće je 'načeo' Kovačević koji se sjajno snašao nakon kornera i glavom matirao gostujućeg golmana.

"Bilo je teško vratiti se poslije duge pauze. Bilo je i čudno, ali slavili smo i možemo biti zadovoljni. Početak meča nije baš izgledao dobro, ali na kraju je ispalo dobro", kazao je Kovačević, te dodao.

"Veoma smo zadovoljn zbog visoke pobjede. Tim je pokazao karakter nakon prvog pogotka i na kraju smo slavili 4:1. Nadamo se da ćemo nastaviti na ovakav način. Sada igramo kući i nadamo se novim bodovima", kazao je bh. defanzivac, ujedno kapiten poljskog tima.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Korona je na 14. mjestu sa 29 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi