Kožulj i Burić u idealnom timu 32. kola Ekstraklase

Bh. igrači sjajni u Poljskoj

Kožulj i Burić u idealnom timu 32. kola Ekstraklase

Bh. internacionalci Zvonimir Kožulj i Jasmin Burić našli su mjesto u idealnom timu 32. kola Ekstraklase.

Kožulj definitivno igra u životnoj formi, a novu sjajnu partiju za svoj Pogon Szczecin pružio je na meču protiv Lechije (3:4), na kojem je uz asistenciju postigao i dva pogotka.

Mediji, ali i saigrači imali su samo riječi hvale za partiju koju je pružio ovaj nekadašnji fudbaler Širokog Brijega, kojeg je zvanična stranica poljskog prvenstva uvrstila očekivano i u idealni tim proteklog kola.

Među najboljih jedanaest se također našao i Lechov Jasmin Burić, koji je u derbiju s Legijom (1:0) zaključao mrežu i pokazao zašto se godinama svrstava među najbolje golmane u Ekstraklasi.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Uvrštanjem u idealni tim 32. kola Ekstraklase nagrađeni su još: Sedlar, Czerwinski, Rogne, Michalak, Furman, Pawlowski, Da Silva, Sobiech i Angulo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi