Kožulj i dalje igra sjajno, asistirao je protiv Korone Kielce

Nekada igrao u Premijer ligi BiH

Kožulj i dalje igra sjajno, asistirao je protiv Korone Kielce

Dobre partije Zvonimira Kožulja u poljskoj Ekstraklasi više i nisu novost.

Ovaj povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine iz kola u kolo pruža sve bolje partije, a nakon što je prošle sedmice zabio gol Gorniku, sada je upisao asistenciju.

Kožuljev Pogon Szczecin je u sklopu 23. kola tamošnjeg šampionata osvojio bod na gostovanju kod Korone, a prvi su poveli upravo gosti golom koji je u 20. minuti na asistenciju bh. nogometaša postigao Buksa.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

I u nastavku utakmice gosti su se vrlo dobro držali, imali su inicijativu i sve je vodilo ka tome da će ostvariti novu pobjedu, no u posljednjih desetak minuta koncentracija je popustila, što je iskoristila Korona. U 84. minuti Arvaladze je pogodio za 1:1, što je, ispostavit će se, bio ujedno i konačan rezultat u Kielceu.

Za Kožulja je ovo bila peta asistencija, a na kontu ima i tri pogotka u 20 odigranih mečeva za Pogon.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi