Kraj sage? Ramsey odlučio gdje će nastaviti karijeru

Mnogi klubovi bili u igri

Kraj sage? Ramsey odlučio gdje će nastaviti karijeru

Čelnici Intera nakon razočavarajuće polusezone bacili su se na posao.

Loši rezultati u posljednje vrijeme upalili su alarm za uzbunu na Giuseppe Meazzi. Određeni igrači mogli bi dobiti 'slobodne' papire, neki bi se mogli prijevremeno vratiti s posudbe, dok su oni koji su trebali biti nositelji igre Intera u ovoj sezoni potpuno van forme.

Stoga i ne iznenađuju sve učestaliji medijski natpisi o dovođenju novih nogometaša, a jedan od onih koji je na pragu prelaska u Inter navodno je Aaron Ramsey, za čije usluge su se prethodnih sedmica još borili Bayern, Barcelona, Juventus, Manchester United, Chelsea...

La Repubblica piše kako su predstavnici Intera razgovarali s Ramseyjevim agentom te da su postigli dogovor prema kojem će velški nogometaš stići na Giuseppe Meazzu na kraju sezone, jer mu tada i zvanično ističe ugovor sa Arsenalom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pomenuti medij navodi kako će Ramsey, u slučaju da se transfer realizuje, zarađivati godišnje u Interu šest do sedam miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi