Kritike za Kapića: To što je uradio nije bilo pametno
Foto: Paderborn

Igrao za drugi tim Paderborna

Kritike za Kapića: To što je uradio nije bilo pametno

Doskorašnjem fudbaleru Sarajeva Rifetu Kapiću ne ide baš najbolje u novoj sredini.

Za nešto više od 100.000 eura Kapić je tokom ljeta otišao u Paderborn, ali kako se dosad nije izborio za status u ovom bundesligašu, minutažu dobija u 5. ligi.

Prethodne sedmice Kapić je nastupio za Paderbornov drugi tim, a u utakmici 6. kola Oberlige protiv Preussen Muenstera dobio je i crveni karton zbog kojeg je, kako je izjavio trener, na kraju njegov tim i izgubio.

"Taj crveni karton koji je dobio Kapić koštao nas je poraza. Prvo je dobio žuti karton za prigovor, a onda je odugovlačio. To mu i nije bilo pametno", rekao je trener Michel Kniat, prenose njemački mediji.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kapićev tim na kraju je poražen od Preussen Muenstera s 3:2, iako je vodio na poluvremenu s 2:0, a jedan od strijelaca bio je i bh. fudbaler.

Do sada Kapić je u nekoliko navrata sjedio na klupi prvog tima, no debi u Bundesligi još nije ubilježio.

Top Komentari

milivoje
Naucio na butmiru udarati i prigovarati,nema tamo Mujića,Petrovića,Sivca .....
1 4
zvjezdan10
Ko još daje drugi žuti za odugovlačenje, to nisam nikad vidio u profi fudbalu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi