Nevjerovatna pobjeda Paderborna, Kapić briljirao

Sjajan u novopečenom bundesligašu

Nevjerovatna pobjeda Paderborna, Kapić briljirao

S. Grebović

Fudbaleri Paderborna su u sklopu priprema odigrali prijateljski susret sa njemačkim niželigašem Salzkottenom kojeg su porazili sa nestvarnih 20:0.

U svom debiju za novopečenog bundesligaša Kapić je u ubjedljivoj pobjedi postigao dva gola i tu u razmaku od samo četiri minute, tačnije u 56. i 60.

Po hat trick su upisali Souza u 13., 36., i 44. i Zolinski u 49., 79. i 89. minuti, dok su po dva gola još postizali Pröger u 18. i 25., Antwi-Adjei u 52. i 63., Drinkuth u 62. i 82., Hilßner u 67. i 74. minuti susreta.

Dok su po jedan gol uspisali Mamba u 5., Shelton u 35., Gueye 68. uz jedan autogol u 84. minuti ovog meča.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Rifet Kapić je u redove prvoligaša sa Koševa stigao u zimskom prelaznom roku kao posuđen igrač švicarskog Grasshoppersa, a u prvom dijelu sezone nastupao je za moldavski Sheriff.

Paderborn novu sezonu u Bundesligi otvara gostovanjem Bayer Leverkusenu 17. augusta.

Top Komentari

BiHScout
i Eigentor hahaha jesi glup to znaci da je sam sebi neko dao gol nije to prezime
4 0
bistrik87
da su protiv najtrofejnijeg bilo bi 30 0
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi