Krkić: Barcelona i Xavi su suđeni jedno drugom

Zajedno nosili dres Katalonaca

Krkić: Barcelona i Xavi su suđeni jedno drugom

Samir Mlaćo

Nekadašnji član Barcelone Bojan Krkić smatra da će njegov nekadašnji saigrač, danas trener, Xavi Hernandez na kraju ipak završiti u Barci.

Xavi se u proteklom periodu povezivao sa klupom Barce, no do dogovora nije došlo.

Krkić sada nastupa u dresu Montreal Impacta, no prati bivši klub.

"Xavi je osoba koja će biti dio kluba prije ili kasnije. Sviđa mi se kada ljudi koji su odrasli završe u klubu, a on je jedan od njih. Malo je bilo boljih od njega. Barcelona i Xavi su suđeni jedno drugom", kazaoje 29-godišnji napadač.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U pauzi zbog pandemije koronavirusa počeo je pisati kolumne.

"Pisanje je jedna od stvari u kojoj najviše uživam tokom ovog karantina. Ovako se spremam za kolumnu koju piše za Sport. Ovaj put je ona posvećena Xaviju Hernandezu", poručio je Krkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi