Krstajić ostaje selektor: Izvinite, grb Srbije mora da im bude svetinja
(Foto: EPA)

Predsjednik FSS Kokeza

Krstajić ostaje selektor: Izvinite, grb Srbije mora da im bude svetinja

M. Šljivak

Mladen Krstajić ostat će selektor Srbije.

To je danas potvrdio predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza na vanrednoj press konferenciji nakon debakla protiv Ukrajine (5:0).

Iako su srbijanski mediji očekivali da će Krstajić dobiti otkaz, Kokeza se izvinio zbog sramnog poraza, a selektor ostaje na čelu tima.

"Izvinjavam se u ime FSS, svoje lično ime, kao i u ime stručnog štaba. Izvinjavamo se građanima Srbije zbog debakla i sramnog poraza", rekao je Kokeza i nastavio je:

"Zalaganje na terenu i borba za grb Srbije na način kako je to bilo u Ukrajini više ne smije da se ponovi. Moraju da ginu na terenu, da daju sve od sebe više i bolje nego u klubovima. Grb Srbije je svetinja", istakao je Kokeza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Zatim je zamolio da se pruži podrška stručnom štabu.

"Želio bih da vas zamolim za podršku ekipi i stručnom štabu. Sve ostalo ćemo analizirati nakon Litvanije", istakao je Kokeza.

Top Komentari

Ante G.
Covjek koji radi za menadzere... Nema on veze sa ovom ekipom, osim sto se potpise na zapisnik. Nigdje veceg kriminala nego u reprezentaciji Srbije. Menadzeri sastavljaju ekipe, prodaju, kupuju, zaradjuju... Ovaj je jedini koji prihvata tu ulogu. Zato i da je izgubio 50:0, nema razloga da ga neko otkazuje.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi