Krstajić otpisao talentovanog veznjaka: Odbijaš mladu reprezentaciju? Nećeš ni u A tim!
Selektor Srbije otpisao je neka velika imena. Oni sigurno neće dobiti pozive dok je Krstajić selektor (Foto: EPA)

Selektor Srbije otpisao Grujića

Krstajić otpisao talentovanog veznjaka: Odbijaš mladu reprezentaciju? Nećeš ni u A tim!

M. Šljivak

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas spisak igrača koji će konkurisati za kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo protiv Portugala.

Na spisku od 27 fudbalera nije se našlo ime veznog igrača Herthe iz Berlina Marka Grujića, što je srbijanskim novinarima bilo itekako čudno.

Krstajić je međutim vrlo brzo obrazložio nepozivanje talentovanog veznjaka i otklonio je sve novinarske dileme.

"Grujić je bio na Svjetskom prvenstvu. Da li je zaslužio ili ne, tada je bio igrač Liverpoola. Grujića poštujem, momak je za 10, ali nije normalno da se odbija mlada reprezentacija", rekao je Krstajić, te je dodao:

"Dok god se neko ne bude odazivao mladoj reprezentaciji, ne može da bude u funkciji A selekcije. Ako imate mogućnost da igrate za mladu, a ne igrate, mislim da na taj način ne poštujete Srbiju", rekao je Krstajić.

Pored Grujića poziv nisu dobili Matija Nastasić i Luka Milovojević. Sa obojicom je Krstajić u lošim odnosima i oni neće biti pozivani dok je on selektor.

Srbija će krajem mjeseca pored kvalifikacionog meča sa Portugalom, odigrati i prijateljski duel sa selekcijom Njemačke.

Spisak Srbije:

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag rajković, Nikola Vasiljević

Odbrana: Antonio Rukavina, Nemanja R. Miletić, Uroš Spajić, Nikola Milenković, Miloš Veljković, Stefan Mitrović, Alaksandar Kolarov, Miroslav Bogosavac

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Vezni red: Nemanja Matić, Ljubomir Fejsa, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Sergej Milinković - Savić, Branko Jovičić

Napad: Dušan tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Andrija Živković, Darko Lazović, Mijat Gaćinović, Nemanja Radonjić, Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović, Luka Jović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi