Neki novi klinci na spisku Srbije

Mladen Krstajić objavio spisak

Neki novi klinci na spisku Srbije

Selektor Srbije Mladen Krstajić objavio je danas spisak fudbalera na koje računa za predstojeći prijateljski i kvalifikacioni susret.

Srbija će se krajem marta susresti protiv Njemačke i Portugala, prvo u prijateljskom, a onda u kvalifikacionom meču za odlazak na Euro, a Krstajić je tom prilikom objavio vrlo zanimljiv spisak fudbalera na koje računa.

Na istom nema nekada standardnih prvotimaca kao što su Branislav Ivanović, Vladimir Stojković, Luka Milivojević ili Matija Nastasić, ali su zato tu neki novi klinci.

Selektor Krstajić je odlučio da pozove golmana Radnika iz Surdulice Nikolu Vasiljevića, Miroslava Bogosavaca iz Čukaričkog te da u reprezentaciju vrati Darka Lazovića i Stefana Mitrovića. Također, na spisku je i Nemanja Radonjić iako ne igra mnogo ove sezone u dresu Marseillea.

Spisak Srbije:

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag rajković, Nikola Vasiljević

Odbrana: Antonio Rukavina, Nemanja R. Miletić, Uroš Spajić, Nikola Milenković, Miloš Veljković, Stefan Mitrović, Alaksandar Kolarov, Miroslav Bogosavac

Vezni red: Nemanja Matić, Ljubomir Fejsa, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Sergej Milinković - Savić, Branko Jovičić

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Napad: Dušan tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Andrija Živković, Darko Lazović, Mijat Gaćinović, Nemanja Radonjić, Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović, Luka Jović.

Srbija igra 20. marta prijateljski susret protiv Njemačke u Wolfsburgu, a pet dana kasnije kvalifikacioni protiv Portugala u Lisabonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi