Krstajić saopštio spisak za Crnu Goru i Litvaniju: Vraćaju se dvije zvijezde
Srbija je prva u grupi 4 sa osam osvojenih bodova, ali mora biti vrlo oprezna u narednom meču protiv Crne Gore koja ima samo bod manje od nje.

Odlučujući mečevi

Krstajić saopštio spisak za Crnu Goru i Litvaniju: Vraćaju se dvije zvijezde

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak fudbalera na koje računa u predstojećim utakmicama Lige nacija protiv Crne Gore i Litvanije.

Bit će ovo odlučujuće utakmice kada je u pitanju borba za prvu poziciju u grupi 4 Lige B, a na Krstajićevom spisku su se ponovo našle dvije velike zvijezde Aleksandar Kolarov i Nermanja Matić koji su zbog povreda propustili oktobarske utakmice.

Također, u reprezentaciju se vratio i Ljubomir Fejsa, dok je sa spiska otpao Nenad Krstičić. Na spisku i dalje nema Luke Milivojevića i Matije Nastasića.

Spisak Srbije: Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Aleksandar Jovanović.

Odbrana: Antonio Rukavina, Uroš Spajić, Nemanja R. Miletić, Nikola Milenković, Jagoš Vuković, Miloš Veljković, Aleksandar Kolarov, Milan Rodić.

Vezni red: Nemanja Matić, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić, Ljubomir Fejsa, Branko Jovičić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Napad: Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Nemanja Radonjić, Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović, Luka Jović.

Srbija će protiv Crne Gore igrati 17. novembra u Beogradu, a tri dana kasnije u istom gradu dočekuje Litvaniju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi