Napolijev dragulj želi karijeru nastaviti u samo jednom klubu, sada je poznato i kojem

Agent otkrio

Napolijev dragulj želi karijeru nastaviti u samo jednom klubu, sada je poznato i kojem

E. Oštraković

Napoli ove sezone igra zaista sjajno te je skoro pa sigurno da će osvojiti naslov u domaćem prvenstvu, a jedan igrač je najzaslužniji za to.

Radi se naravno o dragulju ove ekipe Khvichi Kvaratskhelii koji igra zaista fenomenalno otkako je stigao u ekipu Napolija.

Svojim partijama Kvaratskhelia je naprosto zaludio cijelu Evropu, a velikani su već krenuli da se bore za njegov potpis.

To će ići nešto teže obzirom da ga Napoli nema namjeru tako lako pustiti, te čak razmišljaju da mu već sada ponude novi ugovor.

Navodno bi ga novim ugovorom vezali do 2028. godine, ali pitanje je dal i će fudbaler prihvatiti tu ponudu.

Specijalista za transfer, Fabrizio Romano, prenio je izjavu agenta sjajnog nogometaša Napolija.

"Njegov otac i ja smo navijači Barcelone, ali Kvara voli Real Madrid. Ukoliko ga vidim u dresu Barcelone bit ću sretan, ali on je Madridista", jasno je poručio njegov agent.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jasno je tako dao do znanja koji klub ima najveće šanse za njegovo dovođenje, a naravno u Real Madridu su itekako zainteresovani da ga dovedu.

"Napolijev direktor me zamolio da ne žurimo sa odlukama, a mogu priznati da Kvara voli sve u Napoliju", završio je agent Kvaratskhelie.

Top Komentari

Adrian
Zna momak šta valja.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi