Šta se krije iza fotke na kojoj su pokrivena djevojka, svećenik i fudbaler od 180 miliona?

Nešto se sprema...

Šta se krije iza fotke na kojoj su pokrivena djevojka, svećenik i fudbaler od 180 miliona?

A. Čaušević

Svaka sezona donese nekog fudbalera koji zaludi fudblaski svijet, preko noći mu skoči vrijednost i najbogatiji klubovi počinju da se otimaju za njega. 

Dosadašnji dio sezone 2022/23 obilježio je koji je ne tako davno nastupio na Bilinom polju. I to u prijateljskom duelu protiv Bosne i Hercegovine.

Khvicha Kvaratskhelia niti jednog ljubitelja fudbala nije ostavio ravnodušnim. Gruzijac u dresu Napolija jednostavno je nezadrživ i sigurno će imati blistavu budućnost.

Ovaj 22-godišnjak vodi poprilično miran i diskretan život te su rijetke prilike kada se u javnosti pojavi zajedno sa svojom djevojkom Nitsom Tavadze.

Upravo iz tog razloga zajednička fotografija na kojoj se nalaze Kvaratskhelia, njegova djevojka Nitsa i gruzijski patrijarh Ilija III je izazvala ogromnu pažnju.

Naime, ovaj par je bio u posjeti svećeniku kako bi dogovorili svadbu, a vjenčanje će biti obavljeno na kraju sezone.

Oglasi

Kvaratskheliju prije svadbe očekuje nastup za U21 selekciju Gruzije na Evropkom prvenstvu. Poslije stajanja ludog kamena čeka ga i veliko iskušenje.

Zvijezda Napolija sa djevojkom ima samo jednu javno dostupnu zajedničku fotografiju

Za Gruzijca su se već počeli otimati najbogatiji klubovi Evrope, a PSG je spreman platiti nevjerovatnih 180 miliona eura.

Inače, ovaj fudbaler koji je ove sezone predvodi Napoli do prvog Scudetta nakon više od tri decenije čekanja je do sada zabio 14 golova i ostvario 16 asistencija. 

S Napolijem je u igri i za Ligu prvaka, u četvrtfinalu će igrati protiv Milana pa gruzijsku zvijezdu čeka veliki završetak sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njegova djevojka, 21-godišnja Nina je studentica medicine, živi u Tbilisiju, a tek nakon svadbe će početi zajednički život sa budućim mužem.

Do sada su na Instagramu objavili samo jednu zajedničku fotografiju, a intersantno da je sjajni fudbaler sakrio lice svoje svoje zaručnice.

Top Komentari

user1676286668
Ovaj anonimus svaki dan u nekom članku sve skuplji i skuplji....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi