Kvote za meč Napolija i Intera najbolje pokazuju kakva utakmica nas očekuje

Borba za finale Kupa Italije

Kvote za meč Napolija i Intera najbolje pokazuju kakva utakmica nas očekuje

Endin Čaušević

Juventus se sinoć uspio plasirati u finale Kupa Italije, a protivnika će saznati večeras nakon okršaja Napolija i Intera.

Napoli na svom stadionu dočekuje ekipu Intera i nalazi se na dobrom putu da se plasiraju u finale jer su prvu utakmicu dobili u gostima sa 1:0. Međutim, jasno je da Inter neće tako lako odustati, a činjenica da se meč igra pred praznim tribinama za njih je sigurno olakšavajuće.

Utakmica Napolija i Intera igra se od 21 sat, a pobjednik ovog duela ide na megdan Juventusu. Finale Kupa Italije na programu je već 17. juna, a tradicionalno utakmica se igra na rimskom Olimpicu.

Međutim, večerašnji meč privukao je dosta pažnje barem što se tiče kvota na kladionicama. Iako je Napoli slavio u prvom meču i večeras igra na svom terenu i pored toga čini se da mnogi vjeruju da Inter može napraviti iznenađenje.

Kvote na kladionici za ovaj meč privukle su dosta pažnje, a simpatizerima Napolija baš i nije jasno zašto su kvote takve jer je njihov tim dobio prvi meč na Meazzi sa 1:0.

No, i ovo je pokazatelj da nas sigurno očekuje uzbudljiva utakmica i velika borba za finale. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti iznenađujuće kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.