Kvote za Premijer ligu: Željo i Sarajevo veliki favoriti, a pažnju privlači lider prvenstva

Premijer liga BiH

Kvote za Premijer ligu: Željo i Sarajevo veliki favoriti, a pažnju privlači lider prvenstva

Esmer Oštraković

Danas su na rasporedu utakmice 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Derbi kola igra se u Mostaru gdje Velež dočekuje lidera na tabeli ekipu Tuzla Cityja, dok bi Sarajevo i Željezničar trebali imati dosta lakši posao.

Ukoliko vjerujete da će Tuzla City ostvariti novu pobjedu, ili ipak da će Velež prekinuti njihov sjajan niz, Mozzart kladionica nudi Vam sjajne kvote na ovu utakmicu koje možete pogledati OVDJE.

Željezničar će na Grbavici dočekati ekipu Zvijezde 09, a svi koji vjeruju u sigurnu pobjedu Želje, Mozzart nudi jako dobru kvotu na to, a možete je pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo popravni nakon poraza u Tuzli ima na Koševu i to protiv neugodne ekipe Borca. Naravno domaćini su favoriti, a Mozzart i na ovu utakmicu ima sjajne kvote. Pogledajte ih OVDJE.

Kompletnu ponudu Mozzart kladionice pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti