Mbappe izgubio ogroman broj pratitelja na Instagramu za samo 24 sata

Većinom su to navijači Real Madrida

Mbappe izgubio ogroman broj pratitelja na Instagramu za samo 24 sata

E. Čaušević

Kylian Mbappe odlučio je produžiti ugovor s PSG-om do ljeta 2025. godine.

Mbappe je iznenadio fudbalsku javnost odlukom da ostane u PSG-u jer su ga mnogi već vidjeli u dresu Real Madrida.

Međutim, iako je pregovarao s kraljevskim klubom na kraju je odlučio da prihvati ponudu PSG-a što niko nije očekivao. PSG mu je dao sve što je tražio, a Mbappe će prema novom ugovoru biti jedan od najplaćenijih sportista na svijetu.

Njegova odluka razočarala je čelnike Real Madrida koji su vjerovali da on sigurno dolazi na Santiago Bernabeu. Razočarali su i navijači ovog kluba koji su na društvenim mrežama itekako kritikovali Mbappea.

Poručili su da je u PSG-u ostao samo zbog novca i da nije birao srcem. Koliko su bijesni na njega najbolje se pokazalo na Mbappeovom Instagram profilu.

Navijači Reala na mnogim objavama su mu ostavili veliki broj komentara i uvreda, a potom su mnogi od njih odlučili da ga više ne žele pratiti na društvenim mrežama.

Španski mediji su objavili da je Mbappe u samo 24 sata na Instagramu izgubio preko 700.000 pratitelja, te da bi uskoro ova brojka mogla preći i milion.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Međutim, teško da će to pogoditi napadača PSG-a kojeg na Instagramu i dalje prati čak 71 milion ljudi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...ovako ce oni i Real da prestanu pratiti kad ih Liverpool otrese u subotu...navijaci na baterije...
4 13
Sta ce Real. Real kojem su sudije dale najmanje 3 Titule Lige Prvaka. To ti je isto kao sto dizu Mihaela Sumahera da je bijo neki Vozacina a sigurno 3 Titule su mu donijele njegove timske kolege stim sto su u utrci kao vodeci mogli pobijedit ali morali su pred ciljom zakocit da bi Sumaher pobijedijo. A jos veci apsurd od Sumahera popne se na postolje i slavi to prvo mjesto. Da bog sacuva
1 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi