Legenda u šoku zbog onog što je Mbappe uradio Messiju: "Podsjetite ga šta je Messi bio s 22 godine"
Foto - Screenshot

Rooney ne može da vjeruje

Legenda u šoku zbog onog što je Mbappe uradio Messiju: "Podsjetite ga šta je Messi bio s 22 godine"

M. Šljivak

Ponašanje Kyliana Mbappea na utakmici PSG-a i Montpelliera zgrozilo je zaljubljenike u fudbal.

Bahatost i bezobrazluk koje je napadač PSG-a pokazao razočarala je apsolutno sve, a posebno navijače francuskog prvaka koji ne mogu da vjeruju da se ovako ponaša momak kojem je klub dao apsolutno sve kako bi ostao u klubu.

Legendarni Wayne Rooney ne može da vjeruje da je Mbappe pokazao toliku dozu egoizma i bahatosti, naročito prema legendarnom Lionelu Messiju kojeg je odgurnuo ramenom žureći do Neymara da mu uzme loptu i izvede penal.

"Igrač od 22-23 godine ramenom gura Messija", govori šokirani Rooney i nastavlja:

"Nisam u životu vidio veći ego. Neka neko Mbappea podsjeti da je Messi s 22 godine osvojio četiri Zlatne lopte", poruka je legende Manchester Uniteda.

Objašnjenje o ponašanju Kyliana Mbappea na terenu bilo je veoma šturo. Navodni razlozi su privatne prirode i da je saznao nešto tik pred utakmicu što ga je unervozilo.

Oglasi

Zbog toga je odlučio da se svađa sa svima. Malo je falilo da dođe do fizičkog sukoba sa saigračima, ali srećom sve su spriječili članovi stručnog štaba PSG-a.

O Mbappeu je govorio i trener PSG-a Christopher Galtier. On tvrdi da zvijezda njegovog kluba nije u najboljem fizičkom stanju.

"Mbappe želi da pobjeđuje i želi odmah da ima utjecaj na ekipu. Međutim, nije još uvijek 100 posto spreman. Treba mu vremena i kada bude pravi osjetit će se razlika na terenu", rekao je Galtier i o situaciji s terena je rekao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Vidio sam sve i ponovit ću vam. Igrao je malo tokom priprema, posljednji meč odigrao je prije tri sedmice. Znao sam da će se to na njega odraziti fizički. Trenutno nije spreman kao ostatak ekipe", poručio je trener PSG-a.

Kylian Mbappe je u dresu PSG-a u proteklih pet godina odigrao 218 utakmica i postigao je 172 pogotka.

Top Komentari

Isti je takav bio Messi u Barceloni, svi su igrali za njega, on je odlucivao kakav ce sastav biti u Barceloni pred svaku utakmicu, takodje on je imao veliki uticaj na trenera Barcelone, on je bio alfa i omega u Barceloni, da moze da bude neko jos gori diktator na terenu, eto to je Kilian Mbape. Ja ipak mislim da je to urodjeni inferoriorni kompleks crne rase koji je ugradjen u glavi Mbapea kao chip, boluje da je u centru paznje, da je glavni i da se sve vrti oko njega, eto Mario Baloteli je upropasti sebe zog svog ponasanja, a bio je jedan od najveci fudbalski talenata u svijetu, to moze da se desi i Mbapeu.
4 13
Sars33
Uzdigo se mali francuz... treba ga otrest od zemlju
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi