9

Komentari (9)

Mele
Mnogi su propali u Reaulu, zavisi ko ce biti trener, Zidan se tesko vrati tamo, ceka repku.U Liverpoolu bi za sada bi bilo najbolje.
Untouchable
Propali oni koji su se umislili da su zvijezde cim stignu u RM.
denimen9
Ko je to propao u Realu? I sta znaci propao? Evo Jovic je propao pa je glavni za vikend bio hahahah, ako se tako propada onda svakom igraču želim da propadne.
rebel29
De mi navedi 3 igraca cije je karijera bila kao i realu? Nemoj sad sa klupe neku djecu nabrajat, pricamo u najboljim fudbalerima svijeta.. od di marie, ozila, higuaina pa do odegaarda
Klicko
Drug real je prošlost.Korak unazad ti je prelazak u taj fašistički klub.To ti je isto kao da kupuješ golfa 3 poslije vožnje golfa 7
miki30
Joj kličko sto bezveze pričaš, Real je vrh , nema dalje, čak i kad je u najvećoj krizi oni su top topova.
Untouchable
@miki30 gori si ti od njega, vidis da vas pali svaki dan. Udara kontru da bi ispao zanimljiv
Klicko
@miki30 bio nekad vrh drug moj fini.Selam i zagrljaj ti saljem :D no homo
bistrik87
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.