Mbappe priznao: "Igrat ću za veliki klub naredne sezone"

Pitanje je samo za koji

Mbappe priznao: "Igrat ću za veliki klub naredne sezone"

E. Škorić

Kylian Mbappe priznaje da još nije donio konačnu odluku o tome gdje će nastaviti karijeru.

On je u intervjuu za Amazon Prime dao naslutiti da njegova odluka o nastavku karijere nije konačna. Ostale su još samo tri sedmice, nakon čega će jedan od najboljih nogometaša svijeta imati priliku da pregovara s drugim klubovima.

Francuski reprezentativac trenutno se najviše povezuje s Real Madridom, ali je još uvijek nejasno hoće li narednog ljeta preći u redove kraljevskog kluba.

"Ne znam šta ću uraditi. Nije laka odluka, ali u svakom slučaju igrat ću za veliki klub naredne sezone. U početku sam bio razočaran jer nisam mogao da odem, međutim ne igrač u trećoj ligi, već igrma za klub koji se bori za Ligu prvaka", rekao je Mbappe, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ja sam Parižanin, ovdje je moja porodica i ovdje se osjećam jako dobro. Uvijek sam, međutim, govorio da želim da isprobam nešto, ali vidjet ćemo".

I ovom je izjavom Mbappe sve opcije ostavio otvorenim, ali sve su jače glasine o prelasku u Real Madrid.

Top Komentari

Klicko
Drug real je prošlost.Korak unazad ti je prelazak u taj fašistički klub.To ti je isto kao da kupuješ golfa 3 poslije vožnje golfa 7
4 9
Mele
Mnogi su propali u Reaulu, zavisi ko ce biti trener, Zidan se tesko vrati tamo, ceka repku.U Liverpoolu bi za sada bi bilo najbolje.
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi