20

Komentari (20)

Bhf111
Momak razmisljao realno, u PSGu legenda svih legendi, dobio milijardu eura, bira igrace i trenere, licno ga zaboli k. Za 3 god ce biti samo bolji i Real ce ga opet traziti.
KullaCR7
Zamisli kakav je to Klub kad ti momcic Koji je jedva 23-24 godine sprco, odlucuje o transferima. Daleko ce dogurati
tip
Mbappe da dokrajči Real Madrid??? Jesi li se barem nasmijao kad si napisao ovaj naslov?
Goran86
Nisu za Real igrali ni Pele ni Krujf ni Maradona ni Ronaldinje, Mesije itd....jedni od najveci pa ko je Mbapee a ko je Rea Madrid.
user1613424508
Real je jedan kolko ono titula lige prvaka ima real a ovaj nece nikad osvojit sa psg i slicnim ekipama
user1613424508
Jest ih zahebo pravo zato nikad nece osvojit ligu prvaka i propast ce u psg ko i Neimar Mesi i ostali trebo je ic u real dobar je igrac a propast ce dzaba
Mostarac94
Real u finalu lige prvaka sine a ostali nek placu
kurjak
E moji krezavi poznavaoci fudbala,jedan je kraljevski klub.Šta je Mbape zayebo Real.Kad bude ko i mi gledao na TV kako drugi osvajaju zlatnu kopačku onda će se kajati.
FreedomBH
To je dokaz kakav je “ kraljevski “ kad sve moras potkupit i nastimat da budes najbolji, kolo srece se moze okrenut pa jedan Benzema koji je zasluzio da osvoji upravo na njemu slomi se i da ostane uskracen zlatnom. Znaci moras biti u Realu ako se zeli “ zlatna “ I ako nisi zasluzio, jadni ste kao ljudi pa i klub sam ako tako razmisljate . Kao fan Barce prije bi volio da neko poput Benzeme,Lewe il Salaha osvoje a ne neko iz Barce ako je nije zasluzio to je razmisljanje jer volim fudbal prije svega pa tek onda klub.
user1653241759
Ne prdi puno,di može barca u istu rečenicu sa Realom,išta su to podkupili stručnjače
MirzACM
Sad Real vidi kako je kad ne mozes dovesti sve sto pozelis s****o ih Mbappe izgleda da ce i taj dobili NE od Milanovog Leaa, sto bi Konstrakta rekla i šta cemo sad
axel42
Popizdiće Perez i onaj Tabas, a kad su oni sastavljali tamo neke Galaktikose onda je bilo ok.
BaboBih
Koliko je Mbappe dobio mogo si kupiti citav taj galaktikos tim za te pare. Nebitno, PSG pokusava nazor da napravi nesta i to ih i kosta ovih godina. Kakav ti Mbappe moze imati motiv da gine na terenu, kad sad moze prestati igrati fudbal i ima za 2 zivota.. tako isto Neymar i Messi itd.. imaju i problem da im je liga za šetnju samo. Tesko se prestelovati iz setnje u sprint kad si naviko iz vikenda za vikendom da se setkas i za****vas. A to kosta u ligi sampiona. Tako da mislim sa sportske strane Mbappe tesko da sta postigne van francuske lige. Haaland je recimo izabrao dosta pametnije, prvo BVB a sad City i ligu gdje se igra jak fudbal svaki vikend. A isto tako, ima i drugih dobrih igraca i vinicus kako igra isto je to nivo Mbappea
Goran86
Jeste Perez sastavljo ali nije molio i na silu izvlacio hrpu novca na ugovore ..jeli Makalele hteo da napusti Real zbog duplo jaceg ugovora sto mu Celzi nudio, jeli Redondo isto u Milan otisao zbog dva puta vece plate nego u Realu....jeli Robinjo, jeli C.Ronaldo dobio ono sto je trazio...dok je ovo oko Mbapea pisanje PSDjea
henna
Jeste dosadni sa onim nosonjom crnim ko da je Maradona jbte. Ide život dalje i R.M. 4EVER IS THE BEST. I LOVU U TO -:)))).
emial766
Sto ce popizdit kad ce Tchoumeni u Real doci. Nije svako Mbappe i zeli da citav zivot igra u Ligue 1. Mbappe je samo sebe zezno sa ovim jer moze zaboravit CL i Zlatnu loptu iduce tri godine ali zato ce biti vrlo vrlo bogat. S druge strane nebi igro za kikiriki u Realu.
axel42
Čuj zlatnu loptu? Baš je ta smiješna nagrada koju dodjeluju izmedju ostalog tamo neki novinari iz Zimbabwea, Ugande, Costa Rike itd itd. bitna? A što se tiče UCL, čisto sumnjam da PSG neće opet biti medju prvim favoritima i sledećih sezona. Tako da sa te strane gledišta nije ništa pogriješio.
user1653241759
Mogu bit u igri a dali će osvojiti budemo vidjeli
Klicko
Yebe ih embape,ne vadi.Na suho,bez lubrikanata
Uranija
50 godina otimaju igrače na osnovu nenormalno visokih plata a sad došlo vrijeme da vide kako je kad neko ima više novca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.