Kylian Mbappe dobio ultimatum: "Sada ili nikad u životu"

Poruka je jasna

Kylian Mbappe dobio ultimatum: "Sada ili nikad u životu"

Admin Čaušević

Kylian Mbappe je fudbaler o kojem se najviše priča posljednjih dana, pogotovo nakon maestralne partije u osmini finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Mbappe se nalazi na raskrsnici karijere. Pritišću ga Real Madrid i PSG. Žele odgovore što prije. U Parizu bi ga objeručke zadržali, a u Madridu prihvatili.

Ugledni britanski list Times je objavio vijest da je Real Madrid pred Mbappea postavio jasan ultimatum i da više neće biti povratka nazad.

Navodno su Kraljevi poručili Mbappeau da ubrzo donese odluku i pristane na transfer u Real Madrid, u protivnom će njegovi dječaki snovi da zaigra u dresu Los Blancosa zauvijek nestati.

Na neki način je Mbappeu "zaprijećeno" da što prije odluči jer se u Madridu žele fokusirati na dovođenje neke druge svjetske zvijezde.

Bojazan u Madridu je opravdan, PSG čini sve da zadrži 22-godišnjaka. Ponuđeno mu je čak 25 miliona eura samo da pristane na potpis.

Osim toga obećani su mu raznorazni bonusi i ustupci. Ponuđen mu je i kratkotrajni ugovor od dvije godine uz godišnju platu od 60 miliona samo da ostane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Plan gazdi PSG-a je da u svom timu imaju Messija, Neymara i Mbappea, modža i tri najveće zvijezde predostojećeg Svjetskog prvenstva u Kataru što bi bila odlična promocija za pariški klub.

S druge strane u Realu su pomislili da je posao završen sa ponuđenom platom od 50 miliona eura. Na ljeto 2017. godine Mbappe je izabrao Svece ispred Kraljeva, u Madridu se nadaju da se isti scenarij neće ponoviti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Pa ko bi normalan prešao iz psg-a u real hahhaha real jes osvojio više trofeja i popularniji je klub bio ali ne živi se od prošlosti.Psg je budućnost
3 14
epa
Ako cemo realno gledati nikada nece osvojiti zlatnu loptu ako ostane u francuskoj prvo liga nije na toj razini drugo previse je tu zvjezda u klubu koji se ponasaju kao vlasnici kluba (prije svega Neymar ode kad hoce dodje kad hoce igra kad hoce) trece jednostavno decko je prerastao francusku ligu... cetvrto do sada je zaradio para da nemora nista vise ni pomislit moze igrati besplatno do kraja karijere, (a i svi drugi klubovi ce mu dati toliko para da ih ne moze potrositi real city united liverpool chelsea..)... sada je samo do njega za koga ce da potpise ako voli real nek ide tamo ako voli barcu nek ide tamo ako voli united nek ide tamo ako voli psg nek potpise i zavrsi se sapunica... mislim da visina plate neigra ulogu u njegovom odlucivanju potpisa...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi