"Vatromet bez baruta": Odluka je pala, Mbappeu vrata napola zatvorena
Kylian Mbappe više nije u centru interesovanja Real Madrida.

A ljetos je mogao sve završiti

"Vatromet bez baruta": Odluka je pala, Mbappeu vrata napola zatvorena

Eldar Ganibegović

Ljetos je Kylianu Mbappeu isticao ugovor s PSG-om. Bio je na korak do Real Madrida, a onda je sve iznenadio kada je objavio da će produžiti ugovor s timom iz Pariza.

Nije mnogo vremena prošlo i ponovo su počele kružiti glasine o mogućem transferu Kyliana Mbappea u Real Madrid.

Činilo se da bi se ova tema mogla najviše aktualizirati na ljeto, no španska Marca, medij izuzetno blizak Kraljevima, spušta loptu na zemlju.

"Real Madrid ne želi gubiti vrijeme na Mbappeovu budućnost", naslov je spomenutog članka u kojem dalje stoji:

"Klub je na putu, a to ne uključuje ponovno otvaranje pregovora s Francuzom. Čelnici Real Madrida žele se maknuti od buke koju stvara napadač."

Prema njihovim informacijama, Mbappe je u sferi interesa, no za razliku od prethodnih prijelaznih rokova, sada čelnici Real Madrida ne namjeravaju gubiti vrijeme na pregovore s ovim igračem.

Oglasi

"Real je počeo graditi momčad bez obzira šta se dogodi s Mbappeom. Sada se ništa nije promijenilo Sve informacije o njegovom prelasku u Real Madrid su vatromet bez baruta", piše Marca.

Čelnici madridskog kluba osnažuju neke igrače, poput Brazilaca Viniciusa i Rodryga, te su umorni od priča o Mbappeu, te razočarani zbog načina na koji je ljetos odbio da stigne u klub.

Novinari smatraju da niko u Real Madridu ne poriče kvalitetu koju bi Mbappe mogao donijeti, ali ističu da mu niko ne bi platio sto miliona eura koliko je dobio od PSG-a za potpis ugovora.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ove sezone je Kylian Mbappe u dresu PSG-a na 20 utakmica postigao 19 golova i dodao pet asistencija, te je s Francuskom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Kataru i bio najbolji strijelac turnira s osam golova. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Nit je najbolji strijelac, niti ima Ballon d'Or, dakle nema još uvijek šta da traži u Madridu.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije