25

Komentari (25)

Dragan_B
Ma Vico podbacio nije sredio sudije
2323
A sutra igraci Sloge treba da se na.uze Borcu i puste bodove kako je vec ranije dogovoreno..bice 0-1 i putuj Borče ...sramota ata rade od klub.lige .fudbala ove neznalice politikanske...
Dejton
Jeb. Smo mi Bosnje Radujemo se kad izgubi Borac ili Zrinjski A ti isti klubovi predstavljaju nasu Bosnu I Hercegovinu A kad recimo neki Hrvat ili Srbin kaze da Bosnu ne osjeca kao svoju drzavu Onda nam kao krivo Ne ide to tako Onda ste I vi isto Nacjonalisti kao sto je to neki Hrvat iz Mostara ili Srbin iz Banja Luke Ja cu uvijek navijati za sve nase klubove kad predstavljaju nasu Drzavu u evropskim takmicenjima I mislim da bi takvo nesto svako normalan trebao raditi
Dejton
MaDaj
Klub zreo za PLRS i to je sve, da im nije sudija borili bi se za opstanak 100%
Gr0hot
Redblue
Federalci ne zale rijeci da pokazu koliko mrze Borac i Banjaluku... i to uglavnom oni koji se u tu istu evropu nisu mogli ni plasirati kroz ovu jadnu ligu...
Dragan_B
Kako ce se pored sudijskog Borca plasirati ?
plavi.zauvijek
dsimic
Mogu se razbacivati sa budzetskim parama a kad sve to jednog dana pukne...
ljoze_ono_na
Kako mislite prvi susret pokazao slabosti kad je ovdje bio naslov “impresivan start evropskog puta” ili nesto slicno tome?
malibega
Beze vam priča. Stvarni problemi borca su kradje i štimanje u njihovu korist. Prošle sezone ljudi ih razvališe ove godine isto. Sramota je ovo što rade i što prije prihvate to, suoče se s tim, bit će nade da se mogu izvuci. Cijeli balkan priča o sudijskim lakrdijama kad igra borac
hake
BanjOlučki hahahahha ispravna gramatika za seljadiju. Seljačka ispravna verzija izgovaranja i pravopisa jednog Šeher grada u Bosni i Hercegovini.
rabodimis
Sve je ovo super.. dodik placa do izbora a sta ce poslije bit to samo dragi Bog zna..
bazaorao
Sad će liga i Gigović. Ne sikiraj se rezultati ce doći.
denimen9
Ja već 3 godine govorim da ovaj Borac je politčki projekat. I kao takav osuđen je na propast.
Uranija
Da su mediji malo više popratili sudijske krađe u protekle dvije sezone i da su bez ikakvog ustručavanja bili objektivni i profesionalni onda bi zaključak glasio BORCA STIGLA KAZNA ZA MNOGE KRAĐE U BiH premijer ligi!!!
user1582467886
OVA PRIČA,SA OVAKVIM "UBLAHAMA",SVUĆE KLUB U "JARAK"
Ajax11
Samo se pitajte kako je jedan Vico došao da vodi klub , pa sada njegov brat Bogoljub ?! Vico postade i predsjednik saveza…. Sve je njih Dodik postavio !!!
Baboisback
Borac je seljacki klub. Lalatovic je seljacki trener. U ozbiljnim klubovima trener bi ostao bez posla nakon ovakve blamaze. Nije Boraz izgubio tako da je primio jedan nesretan gol,nego im amateri zabise cak 3 gola......dno dna. Ni na pripremama nisu mogli nikoga pobijediti,a kad pocne Premijer i kad se aktiviraju Gigovic i kompanija,onda ce Borac "proigrati". Pametnom dosta.
damir83
Tatar jedino što valja !
Prazina
"poluprofesionalaca sa Farskih Otoka", kažete? Greška. Čisti amateri kakvi igraju kod nas po drugoj federalnoj
south23
Odličan tekst !
PRESEDAN
Nadoknaditi će vlada rs štetu iz džepova naroda ne sumnjam u to. Da li se toliko bojite Vice,da ne smijete pisati o tome kako Burle pare građana rs upumpava u Borac bez da ikog pita,a to je direktno mješanje politike u sport!
user1596112134
Svaka cast za tekst
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.