Lalatović definitivno neće na klupu Željezničara

Ima novi angažman

Lalatović definitivno neće na klupu Željezničara

Srbijanski trener Nenad Lalatović, koji se dovodio u vezu sa Željezničarom, definitivno neće na Grbavicu.

Kako je Adžemova budućnost u Željezničaru neizvjesna, u kuloarima se posljednjih dana kolale glasine o tome da bi na njegovo mjesto mogao doći Nenad Lalatović, međutim od toga neće biti ništa.

Lalatović će u narednom periodu voditi Radnički iz Niša, koji je danas zvanično potvrdio da su dvije strane pronašle zajednički jezik, a zvanična promocija bivšeg trenera Crvene zvezde je zakazana za ponedjeljak.

Posljednji angažman Lalatović je imao u Čukaričkom, čiju klupu je napustio u finišu prošle sezone nakon što nije uspio da izbori plasman u Evropu baš u trci sa Radničkim.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kroz dosadašnju karijeru Lalatović je pored Crvene zvezde vodio još Voždovac, Napredak, Borac, Vojvodinu, Srem, a jedno vrijeme je bio i selektor mlade reprezentacije Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi