Lamouchi: Da budem iskren, nemamo šanse protiv Chelseaja

Trener Forresta "samo želi biti realan"

Lamouchi: Da budem iskren, nemamo šanse protiv Chelseaja

Za vikend se igraju mečevi trećeg kola FA Kupa, a jedan od zanimljivijih susreta je onaj na Stamford Bridgeu u kojem će snage odmjeriti Chelsea i Nottingham Forrest.

Iako je jasno ko je favorit, jasno je i da su u fudbalu iznenađenja itekako moguća. Ipak, u iznenađenje na Bridgeu trener Nottingham Forresta Sabri Lamouchi baš i ne vjeruje.

Ipak, Lamouchi očekuje dobru predstavu svojih izabranika, ali prema njegovim izjavama se ne može zaključiti da vjeruje u pozitivan ishod.

"Mnogi timovi bez šansi, baš zato što mi mislimo da nemaju šanse, nemaju pritisak i uživaju u tome", izjavio je Lamouchi, pa nastavio:

"Ja nisam sanjar, ja samo želim biti realan."

I prošle godine su se Forrest i Chelsea sastali u istoj fazi FA Kupa, a londonski Plavci su tada slavili rezultatom 2:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da budem iskren, nemamo šanse, ali fudbal je fudbal... Igramo protiv jako dobrog tima, koji u svojim redovima ima velike profesionalce i fantastične igrače, tako da se ja želim potruditi, pokušat ćemo predstaviti Forrest u dobrom svjetlu", poručio je Lamouchi.

Inače, utakmica treće runde FA Kupa, Chelsea - Nottingham Forrest, se igra u nedjelju od 15:01h.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi