Lampard: Ovaj pehar očajnički želimo da osvojimo

Menadžer Chelseaja

Lampard: Ovaj pehar očajnički želimo da osvojimo

E. Škorić

Chelsea mora biti "apsolutno spreman" ako želi savladati Liverpool u Istanbulu, izjavio je menadžer Plavaca Frank Lampard.

Chelsea je loše krenuo u sezonu, teško je poražen od Manchester Uniteda na Old Traffordu (4:0) u prvom kolu nove sezone Premier lige, ali sutra Lampardovi izabranici imaju priliku za popravni, pošto igraju Superkup Evrope protiv Liverpoola.

Lampard je kao igrač s Chelseajem izgubio dva finala Superkupa, protiv Bayerna i Atletico Madrida.

"Moramo biti apsolutno spremni. To je pehar koji klub očajnički želi osvojiti. Nikad ga nisam osvojio, puno igrača tamo ga nikad nije osvojilo, tako da moramo dati sve od sebe sutra", kazao je Lampard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Možete izgubiti finale, vrlo je teško pobijediti. Ali ono što ne možete učiniti je izgubiti na pretpostavci da nismo bili spremni ili nismo imali glad ili želju. Sve što trebate je da pokušate pobijediti u ovoj utakmici", dodao je.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi