Lampardove i Silvine poruke dovoljno govore o Edinu Džeki

Biranim riječima Silva i Lampard se oprostili od Džeke

Lampardove i Silvine poruke dovoljno govore o Edinu Džeki

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko je nakon četiri i pol godine napustio Manchester City i od naredne sezone branit će boje Rome.

Edin Džeko je uspješno prošao liječničke preglede i uskoro će potpisati petogodišnji ugovor sa italijanskim viceprvakom.

Navijači Rome, njih oko 3.000 dočekali su Džeku na aerodromu, biranim riječima su se od našeg reprezentativca oprostili fudbaler Građana, David Silva i bivši igrač ovog kluba, Frank Lampard.

"Sretno, jedan od najboljih napadača s kojima sam igrao. Zadovoljstvo ga je imati za prijatelja", poručio je Silva, dok je Lampard istakao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sretno Edinu, bilo je zadovljstvo provesti godinu dana s njim u istom timu. Radi se o vrhunskom igraču i želim mu sve najbolje u nastavku karrijere."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.